Hoofd- / Hypoplasie

Medische abortus. beoordelingen

Totaal berichten: 4187

01/12/2010, Irusenok
20 december - echografie. termijn 3 weken.
25 december - 3 tabletten mifepriston. Er is geen bloed, maar een vreselijke zwakte.
27 december - 2 tabletten van myrylutitis. Bloed in een uur. Foetaal ei in de nacht van 27 op 28. Veel bloed. Bel een arts: oxytocinepick.
30 december - doordrenkt van bloed alle jeans aan het werk. Hemostatische injecties in het medisch centrum.
31 december is hetzelfde. Lopend om te werken prikken injecties.
van 1 tot 5 januari injecties met oxytocine. Bloed minder, maar aangenaam genoeg.
5 januari - stofzuigen.
Ik had eerder geweten dat ik nooit had ingestemd met een medische abortus. Het is beter om onmiddellijk schoon te maken, want eerder al gedaan. Toch zijn de gevolgen van medische abortus moeilijk te voorspellen hoe het lichaam zal reageren. En de gevolgen van een vacuümabortie hangen af ​​van de professionaliteit van de arts.

03.03.2010, Nick
26 jaar oud Hallo iedereen, meisjes 23 januari dronken de eerste pillen en gingen naar het ziekenhuis, uit de buurt van de schade. "De stroom begon zodanig dat zalival-pads, kleding, bed. De week niet konden stoppen, ze prikten alles wat mogelijk en niet mogelijk was. uiteindelijk was stofzuigen iets waar ik zo bang voor was en dat ik wilde vermijden.Ik wil iedereen vertellen wie anders denkt wat voor soort abortus te doen.Kies een gewone, vooral nu er een zeer goede narcose "diprivan" is die geen vreselijke hallucinaties geeft.Ik verliet het ziekenhuis in vreselijke toestand met hemoglobine 90, bij opname was 135. sommige artsen negeren opzettelijk de gruwelijke effecten van medische abortussen, maar profiteren gewoon van ons.

01/17/2010 Ira
En ik weet nog steeds niet of een vruchtei uitkwam of niet, ik begreep er niets van, hoe definieer je het allemaal?

07.01.2010, bebek
Ik was op de controle-echografie 10 dagen na de medische abortus. zei veel stolsels en. endometrium poliep (?). Vóór de abortus was er niet zoiets, de uzizka zei dat de hormonale lading kan provoceren, zeggen ze, het is noodzakelijk om te zien of het na 2 weken groeit of misschien kan het zijn dat met latere menstruatieperiodes, hoe te zeggen, het zal worden weggespoeld. dat het een placenta is, maar toen nog steeds nee zei. Toen ik naar de gynaecoloog ging, schreef ze een no-silo v / m voor, daarna na een half uur oxytocine v / m. En zo 3 dagen.
Lieve vrouwen, vertel me wie weet:
1) waren er zulke poliepen? Hoe waren ze opgelost? Wat heb je met ze gedaan?
2) Ik begrijp het mechanisme van deze injecties niet. Immers, ontspant men, en de andere snijdt. Wat is het punt? ze zijn antagonisten.
3) Ik kijk op verschillende manieren naar iedereen: wie heeft een kuur van 5 dagen nodig, die oxytocine 2 keer per dag nodig heeft. Ik heb een cursus van 3 dagen en alle 1 keer per dag. Kan ik de cursus zelf tot 5 dagen verder zetten?
Ze zeiden dat ze stolsels zullen krijgen - maar 2 dagen heb ik al gedaan, maar ze gaan niet uit, alleen uitstrijkjes. En als je oxytocine doet, zou de maag dan waarschijnlijk pijn moeten doen, omdat hij de baarmoeder vermindert? maar hij doet geen pijn.

    01/08/2010, Nastya
    Ik kreeg ook "Janine" voorgeschreven, het maakt echt schoon. Stolsels kwamen een maand uit... bel je dokter. advies inwinnen. na het innemen van de baarmoeder is schoon.

16/07/2010, Karina, 18
Het werd tijd voor de menstruatie, maar die was er niet.Ik kocht een test - het was positief.Ik ging meteen naar het ziekenhuis.Ze zeiden dat ik over twee weken moest komen, dat wil zeggen, 15 nummers.Ze zeiden dat de vertraging.Ik kwam op de afgesproken tijd, ik deed de echo, het bleek dat de periode van 5 weken. Gisteren, dat wil zeggen, 15.07, een medische abortus heeft gedaan, maar wat het vreemdste is, ik heb reviews gelezen, iedereen dronk 2-3 tabletten, maar om een ​​of andere reden gaven ze me er maar één, kwam vandaag ( 16.07) zei de dokter dat er ontslag had moeten zijn, maar er zijn er geen. Heeft me vandaag (16.07) Misodex 4 pillen gegeven, vertelde me hoe de bloedafscheiding begint, dan moet ik haar bellen en zij zal zeggen neem ze nu. Ik voel me behoorlijk ziek en de onderbuik doet veel pijn, ik kan niet begrijpen waarom ze maar 1 pil heeft gegeven, omdat iedereen schrijft dat ze 2-3 stukjes dronken. Vertel me alsjeblieft wat moet ik nu doen? Waarom maar 1 tabl.dali.

01/06/2010, Lena
Ik ben 21 jaar oud. Onlangs was op echografie. Zwangerschap 4 weken.. Ik ben een beetje zoals en gelukkig. We zijn al 6 jaar met een jonge man aan het daten. Maar hij is er absoluut tegen. Hij stuurt me naar het honingbord en heeft al geld meegenomen. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik wil niet naar een abortus gaan en ben bang voor de gevolgen. En hij zegt dat we het nu niet kunnen bieden. Tranen stromen elke dag. soort en abortus mee eens, moest vandaag gaan, maar ging niet.. Wat te doen ??

02/15/2010, cantharel
Ik heb een soortgelijke situatie, ik ben 21 jaar oud, de zwangerschap is 2 weken oud (eerste), we gaan al 6 jaar met iemand uit en hij dringt aan op een medische abortus, zegt dat hij een vroeg gezinsleven heeft.Hij plant dit over een jaar.Ik weet niet wat ik moet doen, schatje, sorry en ik wil nog een wandeling maken

03/07/2010, Lena
HELLO! 2626 JAAR.18FEVRAL HEEFT GEDAAN MEDISCH AFVOER DAT BIJ ONTVANGST 3 TABLAS IS AFGETROKKEN HUIS TWEE DAGEN VAN EVENTUELE GROTE VERANDERINGEN. HET IS MEER DAN HET GEZICHT. WIE HEEFT NOOIT EEN RELATED LIKE. GELIEVE TE KOMEN OP NERVES OP DE LIMIET! KAN OXYTOCIN SNELHEID? BEDANKT HARTELIJK BEDANKT!

19 februari 2010, Larik
Ik heb een soortgelijke situatie, ik ben 21 jaar oud, de zwangerschap is 2 weken oud (eerste), we gaan al 6 jaar met iemand uit en hij dringt aan op een medische abortus, zegt dat hij een vroeg gezinsleven heeft.Hij plant dit over een jaar.Ik weet niet wat ik moet doen, schatje, sorry en ik wil nog een wandeling maken

29 december 2009, Lesya
mooie meiden! een week geleden was ik zelf 3 dagen in een vreselijke paniekvertraging, de test voor zwangerschap was positief, hoewel er geen zichtbare echografie van de eicel was, de termijn was erg klein en de hele set-borst was gezwollen en pijnlijk, ik wil helemaal geen seks, t-ra 37, enz., rende ik naar het ziekenhuis, waar ik als gynaecoloog ontdekte dat ik meteen op het medische bord in de ogen sprong en ik, net als het kind, echt de kans wil om te eten, en mijn geliefde en liefhebbende man, maar het is ONMOGELIJK - onlangs ingeënt tegen rodehond en het is onmogelijk om zwanger te worden tot februari. Het is gewoon onmogelijk om de aandoening over te brengen, het is goed zelfs mijn moeder belde het leeft in een andere stad geadviseerd om brandnetel te drinken op een lege maag in de ochtend en tijdens de dag, moet op + romashku.Zavarivat 2-3st.lozhki tot 300 ml water, na4den toen verloren hoop komen maandelijks! Joy vol pads. als iemand helpt, zal ik heel blij zijn! Zorg voor jezelf en je kostbare lichaam en gezondheid!

Instructies voor het gebruik van Oxytocine voor abortus

Wat is Oxytocin? Overweeg zijn vrijgavevorm, het verwachte effect en effect, vooral het gebruik, indicaties en contra-indicaties. Wat zeggen artsen en patiënten die het hebben geprobeerd over de tool?

Oxytocine is een hormonaal medicijn van synthetische oorsprong. De hormonen die er deel van uitmaken hebben dezelfde kenmerken als de natuurlijke hormonen die door het menselijk lichaam worden geproduceerd. Het wordt gebruikt om het spasmolytische werk van de baarmoeder te stimuleren. Oxytocine voor abortus wordt toegepast in de beginperiode.

vorm

Middelen met verschillende namen zijn te koop:

  • Sintotsinon;
  • Ipofamin;
  • Pitocin;
  • Utedrin enzovoort.

Dit is een oplossing voor parenteraal gebruik. Voer het in door injectie via een ader of intramusculair. In sommige gevallen, toelaatbare subcutane toediening van het geneesmiddel. De vorm van de oplossing voor injectie is te wijten aan het feit dat de stof wordt vernietigd in het maagdarmkanaal. Om deze reden zijn oxytocine-tabletten niet zo effectief voor medische abortus. Tabletten zijn meestal geïndiceerd voor de stimulatie van samentrekkingen van de baarmoeder na de bevalling of abortus.

Actie van oxytocine

Het effect van de remedie is om het functioneren van de baarmoederspieren te verbeteren. Dit veroorzaakt krampachtige uteruscontracties. Injectie van het medicijn in een ader veroorzaakt een onmiddellijke reactie, uitgedrukt in verhoogde spasmen van de baarmoeder. Spasmen stoppen pas na anderhalf uur.

Met intramusculaire injectie van het medicijn krampen beginnen na vijf minuten. Ze duren 2-3 uur.

Lees voor gebruik de instructies. De werking van de injectievrouw voelt bijna onmiddellijk. Dit komt tot uiting in de pijn van een trekkende persoon in de onderbuik. Soms is er een gevoel van zwaarte, schieten in de lumbale regio. Dergelijke gevoelens spreken van het juiste verloop van een abortus.

Nadat de eerste dosis is toegediend, moet de vrouw bewegen. De mate van beweging hangt af van de sensaties van de patiënt. Als dit ernstige pijn is, kunnen de bewegingen gunstiger zijn. Zo'n maatregel is nodig voor een gemakkelijkere en snellere abortus.

Uitscheiding van bloedslijm uit het genitaal kanaal vindt plaats een uur na de injectie. Dit wordt beschouwd als een teken van het begin van de abortus. De afscheiding van slijm is het moment waarop medisch personeel verbeterde controle over het verloop van de abortus moet uitoefenen. Met zo'n onderbreking van de zwangerschap voelt de vrouw een pijnlijk karakter.

Na de procedure vindt bloeding plaats, wat normaal is. Het kan van een uur tot een paar dagen duren. Al die tijd, voortgezette injecties van medicatie. Hun dosis wordt individueel gekozen. Het hangt allemaal af van het verloop van de abortus en het welzijn van de patiënt. Meestal wordt het medicijn eenmaal per dag in de spier geïnjecteerd.

Instructies voor gebruik

De instructies voor het hulpmiddel gaven aan dat het op lange termijn kan worden gebruikt voor zwangerschapsafbreking. Injecties kunnen worden toegepast vanaf de 20e week van de termijn. Ze zijn geïndiceerd voor de onderbreking van disfunctionele zwangerschap gecompliceerd door verschillende factoren.

In sommige gevallen kan de tool op een nog latere datum worden gebruikt als er een gemiste abortus is. Dit kan het 2e en 3e trimester zijn. In dit geval is het vrij moeilijk om de procedure operatief uit te voeren, omdat dit foetale defecten kan veroorzaken. Het medicijn stimuleert ook het generieke proces.

Het wordt gebruikt voor onvolledige miskraam, waarbij overblijfselen van de foetus en endometrium in de baarmoeder blijven. In dit geval helpt het hulpmiddel om alle resten te verwijderen.

Medische abortus kan uitsluitend in een gespecialiseerde kliniek worden uitgevoerd. Het gebruik van Oxytocine vereist constante controle door artsen. Artsen controleren of de baarmoeder volledig is gereinigd van de foetus en de residuen ervan.

Wat is de beste dosering? Het wordt ook bepaald door de arts, omdat de juiste dosis van veel factoren afhangt. Het aantal injecties beïnvloedt de frequentie van samentrekkingen van de baarmoeder, de eindtijd van contracties. De berekening van de dosis is gebaseerd op de timing, kenmerken van het verloop van de zwangerschap.

Injecties worden gemaakt in het gebied van de cervix grenzend aan de vagina. Injecties worden ook in de baarmoederwand geplaatst. De tool kan nasaal worden gebruikt. Met de introductie van de injectie toont intramusculair een dosis van 0,5-1 IU met een interval van een uur. Met de introductie van de injectie in de ader wordt druppelaar gebruikt voor 10-30 druppels. In dit geval is het tijdsinterval gelijk aan een minuut. De dosis is 1-3 IE. Het gereedschap wordt gemengd met 300-500 ml 5% oplossing.

Bijwerkingen en contra-indicaties

De tool heeft bijwerkingen:

  • Verhoogde hartslag;
  • Fluctuaties in bloeddruk;
  • Misselijkheid, braken;
  • Problemen met de bloedsomloop in de hersenen;
  • Hersenbloeding;
  • Het optreden van spasmen in de bronchiën;
  • Anafylactische shock.

Oxytocin heeft de volgende contra-indicaties:

  • Springt in bloeddruk na curettage;
  • De mogelijkheid van een miskraam met verhoogde bloeding;
  • Gebruik eerder dan 5 uur vóór de introductie van het medicijn, hormonale middelen;
  • Observatie na curettage van duizeligheid, flauwvallen, problemen met oriëntatie in de ruimte;
  • De discrepantie tussen de grootte van het bekken van de patiënt en de grootte van de kop van het embryo;
  • De dwarspositie van het embryo;
  • Breuk en beschadiging van de baarmoederwanden;
  • De aanwezigheid van littekens op de baarmoederwanden;
  • Onvoldoende volwassen toestand van de baarmoederhals;
  • Aanwezigheid van placenta previa. Deze contra-indicatie is vrij ernstig, omdat bij het loslaten van de plaats van een kind het leven van de patiënt kan worden bedreigd;
  • Individuele intolerantie.

De houdingen ten opzichte van oxytocine verschillen in de medische omgeving. Sommige artsen zijn van mening dat het beter is om deze tool niet te gebruiken voor medische abortus. Het is meer geschikt als een herstellend hulpmiddel na de afschraapprocedure.

Gebruikt hormoon alleen in stationaire omstandigheden. Deze voorzorgsmaatregel wordt geassocieerd met het feit dat wanneer het wordt gebruikt, er een verhoogde stimulering van gladde spieren is. Dit kan scheuring van de baarmoeder veroorzaken, zware bloeding.

Beoordelingen en aanbevelingen van artsen

Wat denken artsen over het gebruik van dit geneesmiddel om het dragen van het embryo te onderbreken? Gynaecologen zeggen dat dit niet altijd het verwachte effect geeft. Er kunnen risico's zijn in de vorm van resten van de foetus in de baarmoeder of resten van het vruchtwater. In dit geval moet de vrouw een schraapprocedure ondergaan. Dat wil zeggen, de patiënt ondergaat eerst de procedure van medische abortus en vervolgens abortus door middel van curettage. Dit alles spreekt over de lage efficiëntie van injecties, de mogelijke schade aan de gezondheid, meer verspilling van tijd.

In de antwoorden van vrouwen die de tool hebben uitgeprobeerd, wordt vooral gezegd dat het om een ​​betaalbare prijs gaat. Met betrekking tot andere geneesmiddelen voor medische abortussen is dit medicijn goedkoop. Oxytocine is meer beschikbaar dan andere formuleringen. Hij verkoopt zonder doktersrecept.

Is het schadelijk? Gynaecologen zeggen dat hoewel het hulpmiddel niet effectief genoeg is, het veilig is voor het lichaam. Veiligheid is te danken aan het feit dat het een hormoon bevat, de structuur die lijkt op het natuurlijke hormoon dat in het lichaam van een vrouw wordt geproduceerd. Om deze reden is het risico op complicaties minimaal.

Het medicijn wordt gebruikt om de zwangerschap in de late periode te stoppen: het tweede, derde trimester. Het stelt je in staat om weeën op te wekken en ervoor te zorgen dat het embryo op natuurlijke wijze uittrekt. Deze methode is veiliger dan chirurgische verwijdering van de foetus.

Hoewel Oxytocine zonder recept verkrijgbaar is, moet het onder toezicht van een arts worden gebruikt. Het is een krachtige stof die bloedingen en tranen kan veroorzaken. Bij afwezigheid van medische zorg zijn de gevolgen van zelf uitgevoerde abortus onvoorspelbaar. Daarnaast zal de arts helpen bij het bepalen van de juiste dosering in overeenstemming met de individuele kenmerken.

Moet ik injecties gebruiken? De meningen over deze score zijn anders. Aan de ene kant zijn ze relatief veilig, hebben ze een spaarzaam effect. De tool heeft democratische kosten. Aan de andere kant is het medicijn niet effectief genoeg, wat de noodzaak voor de daaropvolgende passage van andere procedures veroorzaakt.

Medische abortus: oxytocine voor abortus

Abortus... Een vreselijk woord voor de meeste vrouwen, maar soms zijn er situaties die op een of andere manier anders zijn.

Als de term klein is, geven ze richting aan een medische abortus.

Onderbreekt Oxytocin zwangerschap? Wat kan zijn toelating veroorzaken? Welke bijwerkingen kunnen zich voordoen?

Dit artikel zal deze vragen beantwoorden.

Is het mogelijk om een ​​zwangerschap met oxytocine te beëindigen?

Oxytocine is een medisch preparaat dat niet moet worden gebruikt om ongewenste zwangerschap vroegtijdig te onderbreken. Artsen gebruiken het om samentrekkingen te veroorzaken als het om medische redenen moet worden onderbroken of om zwakke arbeidsactiviteit te stimuleren.

Bij medische abortus gebruiken ze het niet, zowel Miropriston, Genale, als degenen die zonder recept verkopen. Ze bevatten mifepriston en misoprostol en er zijn geen ze in Oxytocine.

Wat zeggen doktoren?

Medicatie - niet de beste oplossing voor abortus in de vroege periode. Artsen zijn categorisch tegen het gebruik ervan.

Hoe beïnvloedt de timing van de zwangerschap de onderbreking van dit medicijn?

Oxytocine is een medicijn dat om medische redenen wordt voorgeschreven voor zwangerschapsafbreking voor een ernstige periode. Het wordt gebruikt wanneer de foetus verdwijnt in het II- en III-trimester. Ze weigeren chirurgisch te interveniëren, omdat het door de vrouw zelf zwaar wordt getolereerd en moeilijk uit te voeren is, zelfs als de arts een professional is.

Tijdens de operatie moet de foetus in de baarmoeder worden vernietigd. Er is een andere manier - keizersnede. Oxytocine wordt in een ader geïnjecteerd om de bevalling te stimuleren en de bevroren foetus door het geboortekanaal te verwijderen. Het is geschikt voor abortus wanneer de miskraam onvolledig was bij gebruik van een ander geneesmiddel en de baarmoeder vol embryo- en endometriale resten is.

Indicaties en contra-indicaties

De belangrijkste indicatie is gemiste abortus. Het wordt ook voorgeschreven wanneer het nodig is om de baarmoeder te reinigen na een mislukte abortus. Maar artsen waarschuwen altijd dat het gebruik ervan onaangename bijwerkingen kan veroorzaken:

  • hypertonie van de baarmoeder;
  • geen samentrekking van de baarmoeder;
  • scheuring van de baarmoeder;
  • een sterke stijging van de bloeddruk;
  • verhoogde hartslag.

Verschillen van het medicijn op het principe van actie van andere middelen

Bij medische abortus worden vaak geneesmiddelen zoals Miropriston of Genale gebruikt. Ze worden oraal ingenomen en wachten op de reactie in de vorm van bloedige afscheiding in 2-3 uur.

Het verschil tussen Oxytocine en de bovengenoemde middelen in de wijze van toediening: het komt het lichaam intraveneus of intramusculair binnen. Voor de introductie van het gebruik van infusomaten waarmee u het hulpmiddel langzaam in de ader invoert.

effecten

Gynaecologen zeggen dat er in de toekomst met de conceptie van een kind problemen zullen zijn vanwege het feit dat de immuniteit van de vrouw wordt ondermijnd en dat het snelle herstel van de hormonale achtergrond niet is gebeurd. Het hangt allemaal af van het lichaam van de patiënt. Bij sommigen worden de hormonen in de volgende menstruatiecyclus hersteld, in andere pas na een paar jaar. Het is onmogelijk om de gevolgen van het gebruik van Oxytocine tot het einde van het lichaam te voorspellen.

Wat als een abortus niet al wordt getoond?

Abortus is een kunstmatige miskraam voor maximaal 28 weken. Tot die tijd is de foetus niet levensvatbaar, later kunnen de tabletten niet meer worden gebruikt. Late abortus komt neer op vroegtijdige bevalling.

Beëindiging van de zwangerschap op een later tijdstip is alleen mogelijk door medische indicaties. Als de kliniek ermee instemt om het zonder goede reden te doen, zal het later worden onderzocht.

Als er medische indicaties zijn

  • Delen van de foetus kunnen in de baarmoeder achterblijven vanwege slecht schrobben. Dit bevestigt langdurige bloeding, niet-samentrekking van de baarmoeder en onophoudelijke samentrekkingen.
  • Bijna de gehele foetus zou in de baarmoeder kunnen blijven.
  • Groot bloedverlies.
  • Doorbreekt de wanden van de baarmoeder.
  • De opeenhoping van bloedstolsels in de baarmoeder door het feit dat de hemostase verkeerd werd uitgevoerd.
  • Cervicale tranen.

Als complicaties van de bovenstaande lijst bijna onmiddellijk verschijnen, dan verschijnen sommige problemen pas na een week of een maand:

  • genitale infecties;
  • sepsis;
  • overtreding van de menstruatiecyclus en bevalling;
  • endometriose;
  • placenta poliep;
  • overtreding van de patency van de pijpen.

Belangrijkste kenmerken

Oxytocine is een synthetisch hormonaal medicijn. Het vermindert de baarmoeder, stimuleert de arbeid van een vrouw of veroorzaakt voortijdig samentrekkingen tijdens een abortus.

Oxytocine-onderbreking vroeg en laat

Zijn ontvangst op een vroege datum is onmogelijk. Het wordt alleen gebruikt als de termijn te laat is - van 13 tot 22 weken en ouder.

Hij noemt:

  1. kunstmatige bevalling;
  2. lokt de uitzetting van de foetus uit de baarmoeder uit.

Wat zijn de medische indicaties? De meest voorkomende medische indicaties hebben betrekking op de foetus:

  • tijdens de screening onthulden pathologieën van interne organen en systemen, aandoeningen in chromosomen;
  • hij kan sterven of ernstige bloedingen veroorzaken, waardoor het leven van de patiënt in gevaar wordt gebracht.

Toepassing na abortus

Oxytocine wordt voorgeschreven als het endometrium tijdens medische abortus niet op bevredigende wijze van Genalé wordt gescheiden.

Instructies voor gebruik

Medicatie wordt intraveneus of intramusculair toegediend. Selecteer hiervoor het gebied van de cervix naast de vagina. Het wordt intramusculair in de wand van de baarmoeder ingebracht: dosering - 0,5-1 IU.

Na een pauze van een uur, voer je het opnieuw in. Bij intraveneuze toediening met behulp van een druppelaar, moeten 10-30 druppels in de ader worden afgeleverd of een dosis van 1-3 IE, die in 300-500 ml van een 5% -oplossing zal worden opgelost.

Alcoholinteractie

Oxytocine - een hulpmiddel dat een grote invloed heeft op het lichaam van de vrouw. Hij is een echte assistent in arbeid, verantwoordelijk voor de vorming van het moederinstinct. Dit hormoon produceert het lichaam in momenten van vreugde.

Het effect van Oxytocine op het lichaam is vergelijkbaar met alcoholische intoxicatie. Angst en angst verdwijnen. De combinatie van alcohol en het medicijn is onaanvaardbaar, want het veroorzaakt schendingen van de interne organen en het centrale zenuwstelsel.

structuur

In elke ampul - 5ME oxytocine. Deze stof is actief, maar er zijn nog andere, met name:

  • 40 mg ethanol;
  • 3 mg chlorbutanol hemidrate;
  • 2,5 ijsazijn.

effecten

Oxytocine is een ernstig medicijn en daarom kan het negatieve, gevaarlijke effecten veroorzaken. Dit gebeurt alleen in 2 gevallen.

  1. Ten eerste vanwege het feit dat de arts het voorschrijft, zonder rekening te houden met de gezondheidstoestand van de vrouw.
  2. Ten tweede vanwege een fout in de dosering.

Recept of niet?

Dit medicijn wordt alleen op recept vrijgegeven in een apotheek. Het is ten strengste verboden om het in te nemen zonder medisch toezicht.

Werkingsmechanisme

Als onderdeel van dit synthetische medicijn - oxytocine - een natuurlijk menselijk hormoon dat de achterste kwab van de hypofyse produceert. Het stimuleert gladde spieren, waardoor de baarmoeder samentrekt. Het stimuleert contracties, maar het onderhoudt ook een overeenkomst met natuurlijke weeën. Het versnelt ze alleen maar en verlicht ze.

Wat als het niet werkt?

  1. Na intraveneuze injectie verwacht de arts onmiddellijk een reactie van de baarmoeder. De contractiele functie verdwijnt na 1-1,5 uur. Snelle resultaten worden verkregen door een injectie in de baarmoeder te maken.
  2. De weeën stoppen in dit geval na 2-3 uur. Oxytocine wordt gebruikt bij abortus in een ziekenhuis.

Gebruik tijdens borstvoeding

Als een vrouw om medische redenen een abortus ondergaat en een pasgeboren baby borstvoeding geeft, wordt het eten gestopt tijdens het gebruik van Oxytocine. Waarom?

Omdat het de gezondheid en het welzijn van de baby nadelig beïnvloedt. Soms stoppen ze niet met het geven van borstvoeding, als een vrouw erin slaagt haar emoties over te nemen en niet in shock te raken door een uitgestelde abortus.

Analogons van het medicijn

  1. Pitocin.
  2. Sintotsinon.
  3. Oxytocine-MEZ, etc.

conclusie

Oxytocine zelf is niet geschikt voor medische abortus, zoals Zhenale of Miropriston. Het wordt gebruikt om een ​​zwangerschap alleen in late periodes te beëindigen en om medische redenen.

Medische methoden van abortus. "Oxytocin" voor abortus

Zwangerschap en de daaropvolgende geboorte van een kind is een natuurlijk proces voor elke vrouw. Niet altijd is zo'n samenloop van omstandigheden gewenst. In sommige gevallen worden vrouwen gedwongen de ontwikkeling van het embryo te onderbreken. Dit is wat verder zal worden besproken. Uit het artikel zul je leren wat de wegen zijn van medische abortus. Ontdek ook hoe u het medicijn "Oxytocine" voor abortus gebruikt.

Conceptie proces

Voordat u meer te weten komt over het effect van het medicijn "Oxytocine" op zwangerschapsafbreking, is het de moeite waard enkele woorden te zeggen over het proces van conceptie. Bij vrouwen ondergaat het lichaam elke maand cyclische veranderingen. Gemiddeld verlaat een cel eenmaal per 28 dagen de eierstok. Deze gameet is volledig klaar voor bevruchting, wat binnen enkele dagen kan plaatsvinden. Als tijdens deze periode seksueel contact plaatsvindt zonder anticonceptie, zal het sperma het ei ontmoeten en vindt de bevruchting plaats.

Hierna wordt de set chromosomen gericht op het geslachtsorgaan, waar het stevig vastzit en de ontwikkeling en groei ervan voortzet.

Hoe een ongewenste zwangerschap beëindigen?

Momenteel zijn er vele manieren om de groei en levensvatbaarheid van het embryo te stoppen. De keuze voor een methode hangt volledig af van het welzijn en de positie van de vrouw. Speelt ook een beslissende rol tijdens de zwangerschap. Hier zijn de belangrijkste manieren om de ontwikkeling van het embryo te onderbreken:

  • Gynaecologische curettage (schoonmaken). Het wordt geproduceerd tot 12 weken zwangerschap onder intraveneuze of lokale anesthesie.
  • Vacuüm aspiratie (mini-abortus). Het vindt plaats in de vroege stadia van de zwangerschap.
  • Medische correctie. Oxytocine-tabletten worden gebruikt voor abortus of alternatieve middelen. Geproduceerd in embryo-ontwikkeling tot 6-7 weken.
  • Noodanticonceptie. Abortus vindt plaats in de eerste dagen na de conceptie.

Medische abortus

Deze methode is het meest goedaardig van al het bovenstaande. Niet elke vrouw kan de ontwikkeling van de foetus echter onderbreken met medicijnen. Een vereiste is de afwezigheid van contra-indicaties voor medicatie en de periode van vertraging van de menstruatie is niet meer dan 45 dagen. Overweeg enkele geneesmiddelen (methoden) waarmee u de ontwikkeling van zwangerschap op korte termijn kunt stoppen.

Noodanticonceptie

Deze medische onderbreking wordt uitgevoerd in de eerste uren na geslachtsgemeenschap. Actieve geneesmiddelen zijn de volgende tabletten: "Postinor", "Eskopel", orale anticonceptiva in een verhoogde dosis en andere.

U moet het geneesmiddel onmiddellijk na de geslachtsgemeenschap of in de eerste dagen erna innemen. Hoe langer de periode tussen het begin van de correctie en het contact, hoe minder waarschijnlijk het positieve resultaat.

Geneesmiddelen die mifepriston bevatten

Deze methode van blootstelling van geneesmiddelen aan de ontwikkeling van het embryo is het populairst. Het wordt tot 6-7 weken zwangerschap vastgehouden. Zorg ervoor dat u de arts tijdens medicatie controleert. De meest gebruikte pillen zijn "Mifegin", "Mifepristone" enzovoort.

De werking van het medicijn is gericht op het veranderen van het hormonale niveau van het schone geslacht. Hierdoor is de bloedcirculatie tussen het embryo en het voortplantingsorgaan verstoord. Het fruit sterft en de spierstructuur verwerpt het. Ook worden in sommige gevallen progesteronblokkers voorgeschreven.

Het medicijn "Oxytocine" voor abortus

Deze tool is onlangs in toenemende mate gebruikt door verloskundigen en gynaecologen om de levensvatbaarheid van het embryo te stoppen. Het medicijn "Oxytocine" voor abortus wordt alleen in de vroegste termen gebruikt. In het tweede en derde trimester kan het gebruik van een stof leiden tot vroeggeboorte en sterfte van het kind.

Middel "Oxytocine" bevat in zijn samenstelling een synthetische stof, vergelijkbaar in moleculaire structuur met het menselijke hormoon. Eenmaal in het menselijk lichaam veroorzaakt het medicijn een vermindering van de spieren van glad spierweefsel. Dat is de reden waarom sinds de oudheid het medicijn "Oxytocine" wordt gebruikt in de gynaecologie, in het bijzonder om ongewenste zwangerschap te onderbreken.

Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van het product?

  1. Injecties met "Oxytocine" voor abortus zijn gecontra-indiceerd bij vrouwen van wie het embryo zich buiten de holte van het voortplantingsorgaan bevindt. Een dergelijke impact kan tot volledig onverwachte gevolgen leiden.
  2. Het gebruik van het medicijn is verboden in het geval dat een vrouw eerder een keizersnede heeft ondergaan of er zijn postoperatieve hechtingen op de baarmoeder. In sommige gevallen kan een complicatie optreden in de vorm van perforatie en hevig bloeden.
  3. Als de vertegenwoordiger van de zwakkere sekse de placenta previa is, is het de moeite waard om dit medicijn te weigeren. Anders kan voortijdige onthechting van de kinderplek met een bedreiging voor het leven van de vrouw voorkomen.
  4. In de aanwezigheid van individuele intolerantie van het medicijn is het kiezen van alternatieve methoden van abortus.

Wijze van gebruik van het medicijn

De meest gebruikte betekent "Oxytocine" intramusculair voor abortus. Wanneer deze injectie in de baarmoederhals wordt geïntroduceerd. Er is ook de mogelijkheid om het medicijn te gebruiken voor intraveneuze toediening. Wat is de dosering van het medicijn "Oxytocine" (voor abortus)?

In feite hangt het allemaal af van de ontwikkelingsperiode van het embryo en de gezondheid van de vrouw. Bij intramusculaire toediening wordt niet meer dan 1 IU van het geneesmiddel gebruikt met een interval van een half uur. Als het middel druipend moet worden aangebracht, wordt een dosis van 1 tot 3 IE samen met de glucose-oplossing gekozen. In dit geval mag de snelheid van het inbrengen van de stof niet meer dan 30 druppels per minuut bedragen.

Hoe werkt de remedie?

Voordat het medicijn "Oxytocine" voor de zwangerschapsafbreking wordt gebruikt, moeten de instructies voor het medicijn zorgvuldig worden bestudeerd. Het effect van het medicijn begint bijna onmiddellijk. In het begin kan de vertegenwoordiger van de zwakkere sekse zeurende pijnen in het lagere derde deel van de buik waarnemen. Ook hebben sommige vrouwen zwaarte en rugpijn. Dit is allemaal een absoluut normale reactie.

Ook in sommige gevallen veroorzaakt het medicijn een verlaging van de bloeddruk en een verlaging van de hartslag. Wanneer een dergelijke reactie optreedt, is het de moeite waard om de toestand van de vrouw nauwlettend te volgen. Nadat de eerste dosis is toegediend, wordt de patiënt gevraagd zo ver mogelijk te bewegen. Met lichte fysieke inspanning is het proces van abortus sneller en gemakkelijker.

Binnen een uur na de introductie van de stof kan de scheiding van bloederig slijm uit het voortplantingsstelsel beginnen. Dit is een signaal van een abortus die is begonnen. Van nu af aan heeft de vrouw de rust en aandacht van de medische staf nodig. Gevoel van pijn tijdens de procedure is absoluut normaal.

Bloeding na toediening van het medicijn kan een uur tot meerdere dagen duren. In dit geval moet de vrouw voortdurend de dosis van het geneesmiddel "Oxytocine" invoeren. Vanaf de volgende dag wordt de dosis van het medicijn afzonderlijk gekozen. Gemiddeld wordt het medicijn "Oxytocine" na de procedure eenmaal per dag intramusculair toegediend.

Het medicijn "Oxytocin" voor abortus: beoordelingen

Wat zeggen gynaecologen en patiënten over dit geneesmiddel en de werking ervan? Artsen zeggen dat de effectiviteit van deze tool niet altijd wordt gemanifesteerd. Er zijn gevallen waarin de foetus het geslachtsorgaan niet helemaal verlaat, of delen van het vruchtwater blijven hangen in de baarmoeder. Er is maar één uitweg in deze situatie: schrapen. Het blijkt dat een vrouw twee manieren ervaart om een ​​zwangerschap te beëindigen.

Positieve beoordelingen over het medicijn "Oxytocine" voor abortus hebben betrekking op de lage kosten. In tegenstelling tot producten die mifepriston bevatten, kost dit geneesmiddel u verschillende keren minder. Oxytocine-injecties zijn ook opmerkelijk vanwege hun beschikbaarheid. U kunt het medicijn kopen zonder recept van een arts. Dit is niet het geval bij de meeste abortusbehandelingen.

Ook zeggen artsen dat het medicijn "Oxytocine" veilig is voor het vrouwelijk lichaam. Het werkzame bestanddeel is immers een analogon van het menselijke hormoon, het veroorzaakt bijna nooit complicaties.

Als de zwangerschap in het tweede of derde trimester moet worden onderbroken, zal het effect van het geneesmiddel "Oxytocine" contracties en het begin van de bevalling veroorzaken. Dit is het beste alternatief voor chirurgische verwijdering van het embryo uit de baarmoeder.

Samenvattend en een kleine conclusie

Nu weet u hoe u een zwangerschap in een vroeg stadium kunt beëindigen. Vergeet niet dat medische methoden de veiligste zijn. Deze procedure kan echter nooit onafhankelijk worden uitgevoerd. U hebt ook ontdekt hoe u het medicijn "Oxytocine" voor abortus gebruikt. De dosis medicatie moet altijd door een specialist worden gekozen. Alleen in dit geval zal alles soepel en zonder complicaties verlopen.

Gebruik geen anticonceptie om de zwangerschap niet te onderbreken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende medicijnen, waaronder u de meest geschikte kunt kiezen. Neem contact op met uw gynaecoloog en ontdek wat de anticonceptiemethoden zijn. Als je niet van plan bent om kinderen te krijgen, bescherm jezelf dan met elk seksueel contact. Gezondheid voor jou!

Oxytocine voor abortus - instructies voor gebruik, beoordelingen

Het dragen van een baby is een tremelig proces dat soms niet eindigt met de geboorte van een nieuwe man. Vaak probeert een vrouw vrijwillig een zwangerschap te beëindigen, maar de reden hiervoor is niet altijd dat de baby ongewenst is.

Soms dingen zoals deze, en sla het kind faalt. Het medicijn "Oxytocine" is ideaal voor abortus, vaak gebruikt op het gebied van gynaecologie.

Oxytocine is een hormoon dat wordt uitgelokt door de hypothalamus, waarna het de achterste kwab van de hypofyse binnengaat en vervolgens in het bloed. Het is geschikt voor het stimuleren van langdurige bevalling, vermindert postpartum bloeding.

Oxytocine voor abortus

De werking van het medicijn is vergelijkbaar met de "natuurlijke" kerel. In de vroege stadia van de zwangerschap is het bevruchte ei niet in staat zich te consolideren in de baarmoeder, als een vrouw het medicijn neemt. Soms wordt het voorgeschreven na het einde van de zwangerschap, de geboorte van de baby op tijd, meestal wordt het geassocieerd met de hypotonie van de baarmoeder.

Oxytocine tijdens de late zwangerschap

Vaak wordt het medicijn gebruikt om arbeid te stimuleren wanneer het natuurlijke proces van de geboorte van een baby plaatsvindt. De tool stelt u in staat de baarmoederspieren glad te maken, is de onthulling van de baarmoederhals. De introductie van het medicijn gebeurt meestal in de tweede, derde arbeidsperiode, soms vóór de geboorte van de baby.

Gynaecologen schrijven het medicijn voor en na een medische abortus, om bloedingen te voorkomen, contractiele activiteit van de baarmoeder.

Bijwerkingen van Oxytocin

Wanneer een vrouw het hart van een baby begint te dragen, vinden er veranderingen in haar lichaam plaats. Kunstmatige beëindiging van de ontwikkeling van de foetus is een ernstige "schok" en stress voor een vrouw. Als gevolg hiervan verschijnen er bijwerkingen:

  • braken, misselijkheid;
  • hoge bloeddruk;
  • spasmen in de bronchiën;
  • duizeligheid, hoofdpijn.

Contra-indicaties gebruik van oxytocine

Een aantal aandoeningen, de anatomische kenmerken van het lichaam van een vrouw, maken stimulatie met geneesmiddelen soms onmogelijk, en als gevolg daarvan is het onmogelijk om het embryo uit de baarmoederholte te verwijderen:

  1. abnormaliteiten van de structuur van de baarmoeder;
  2. placenta previa;
  3. de baby is misplaatst in de baarmoeder.

Waarschuwing! Je kunt de zwangerschap niet zelf beëindigen, er is een risico om enkele complicaties te ondergaan:

  • bloeden;
  • onvolledige verwijdering van de foetus;
  • ontwikkeling van infectieuze processen.

Beoordelingen van patiënten, de mening van artsen

Vrouwen zeggen dat de kosten van het medicijn laag zijn, daarom wordt het vaak voorgeschreven door gynaecologen, omdat het het beste geschikt is voor deze doeleinden. Bovendien reageert het lichaam van vrouwen goed op een dergelijke stimulatie en is het effect van het gebruik van het medicijn gerechtvaardigd.

Maar er is een andere kant, in het proces van het activeren van de arbeidsactiviteit op deze manier, vindt onvolledige verdrijving van de foetus plaats. Soms verlaat de baby de baarmoeder van de moeder niet volledig. Deze situatie vereist onmiddellijke chirurgische interventie.

conclusie

Als er geen contra-indicaties zijn, is het de moeite waard om te analyseren voordat u de baby kwijt raakt. Maar als de situatie dit vereist, dan is het medicijn "Oxytocine" veilig, het is al heel lang actief in het gynaecologische gebied.

Oxytocine-tabletten voor abortus

Artikel geschreven door moeder-arts. We bellen niemand voor iets, het is gewoon de moeite waard om te lezen en na te denken. Hoe medicijnen die we voorschrijven, het kind kunnen beïnvloeden. Wijs zogeheten toe. kritische perioden van embryogenese, wanneer blootstelling aan ongunstige factoren (infecties, medicijnen) het gevaarlijkst is: - in de eerste weken veroorzaken beschadigende stoffen de dood van het embryo of laten ze geen gevolgen ("alles of niets") - 3-8 weken zwangerschap - de periode van organogenese, namelijk deze periode manifesteert zich het vaakst teratogene effecten van geneesmiddelen (kritieke periode II) - 18-22 weken - de belangrijkste veranderingen.

Miskraam: oorzaken, tekenen, diagnose, zuivering en herstel na

Het eerste trimester van de zwangerschap vloog tegelijk - werd geregistreerd op het LCD-scherm, slaagde in tal van testen, begon vitaminen te drinken, calcium, deed echo's in de 12e week. Alles was goed en we namen niet eens de moeite. Bij 2 m echografie na 24 weken kregen we hypertoniciteit van de baarmoeder, verminderde bloedstroom 2 graden en natuurlijk de dreiging van zwangerschapsafbreking ((((Mijn man en ik waren geschokt wat, hoe en waarom.) De maag was klein, en zoals ik begon te merken, heel vaak op een toon !! Maar ons werd verteld het geslacht van het kind.

U kunt de zoekopdracht gebruiken en het medicijn bekijken.. is het compatibel met GW. Misschien heeft iemand het nodig... Ik hielp het artikel om twijfels weg te nemen. Geneesmiddelen voorgeschreven na de bevalling Journaal "Bevalling" I na de bevalling Aan het feit dat we tijdens de zwangerschap "gevoed" worden met verschillende medicijnen - van onschadelijk foliumzuur tot pillen, die gecontra-indiceerd zijn in deze "zwangerschap" - we het lijkt al gewend te zijn. De toekomstige moeder is klaar om alles te verduren, alleen om een ​​gezonde baby te informeren en te baren. Velen beweren dat echter alleen.

. Nee, Nikitka was nog niet geboren) op dit moment een half jaar geleden smeekte ik me te injecteren met verdoving. Eindelijk rijp voor het schrijven van een lang bericht "hoe was het")

Ik zal mijn verhaal beginnen. Zwangerschap Ik ging hard. Ik had de hele tijd een toon, de hele tijd dat ze dreigden te worden onderbroken. Twee keer lag de nadruk op preservatie op 6 weken en op 18, toxicose tot 20 weken en de hele zwangerschap op tabletten. de kleine tijdsbestekken waren nog steeds niet zo eng, ze maakten de weken meer dan 2.8..30..32..35 bang.. de vroeggeboorte en de eeuwige angst voor de baby. Dank aan de artsen en pillen! Ik heb de deadline van 39 weken en 1 dag bereikt. En kan meer als.

NPREA-groepsnaamindicaties

De geschiedenis van mijn tweede geboorte of "Werk aan fouten" (Kazan, Perinataal Centrum van het Republikeins Klinisch Ziekenhuis, februari 2006) Nadat mijn eerste zoon was geboren en later, toen ik het hele proces van zijn geboorte had begrepen, kwam ik tot de conclusie dat niet alles aan mij voldeed Ik wil graag veel corrigeren, werken aan de fouten, "perfect bevallen" bevallen. Zwangerschap Ik ben opgegroeid in een vrouwelijke omgeving: moeder, grootmoeder, tante. Misschien heb ik daarom altijd gedroomd om een ​​dochter te hebben. Tijdens mijn eerste zwangerschap, besefte ik dat naast mij, mijn man droomde van een meisje.

De geschiedenis van mijn tweede geboorte of "Werk aan fouten" (Kazan, Perinataal Centrum van het Republikeins Klinisch Ziekenhuis, februari 2006) Nadat mijn eerste zoon was geboren en later, toen ik het hele proces van zijn geboorte had begrepen, kwam ik tot de conclusie dat niet alles aan mij voldeed Ik wil graag veel corrigeren, werken aan de fouten, "perfect bevallen" bevallen.

Meiden, het spijt me, dat is zo lang! Maar kortom, ik kan het gewoon niet. :) Ik weet niet waar ik moet beginnen! Waarschijnlijk zal ik vanaf het allereerste begin beginnen... Ik kan de geschiedenis van zwangerschap niet scheiden van de bevalling. Dus... Toen mijn zoon een jaar en zeven was, wilden mijn man en ik een tweede. We wilden altijd baby's met een klein verschil. Het leek ons ​​dat het dan interessanter zou zijn om samen te groeien - één leeftijd, dezelfde opvattingen, dezelfde interesses! Wel, beslist! We besloten het te proberen. Op internet klommen alle sites - hopelijk zou er een meisje komen. Vanaf de eerste.

(Klinische lezing) IO Makarov Afdeling Verloskunde en Gynaecologie FPPOV GOU VPO Moscow Medical Academy. IM Sechenov (hoofd van de afdeling - prof. IO Makarov) De loop en het management van de zwangerschap bij patiënten na in-vitrofertilisatie (IVF) wordt gekenmerkt door een aantal kenmerken. Dus, de meeste van deze vrouwen hebben de leeftijd van 30 jaar en ouder al bereikt als ze zwanger worden. Vaak hebben ze een belaste verloskundige en gynaecologische geschiedenis, er zijn verschillende schendingen van het voortplantingssysteem, bijkomende bijkomende ziekten. Het complex van deze ongunstige factoren heeft een negatieve invloed op de aard en frequentie van complicaties tijdens de zwangerschap.

http://rodiradostno.ru/2010/03/23/vliyanie-lekarstvennykh-preparatov-na-beremennost/. Alle geneesmiddelen zijn onderverdeeld in de volgende groepen: A - Controlestudies hebben aangetoond dat deze geneesmiddelen de foetus niet beïnvloeden (er zijn geen). B - Het risico van beïnvloeding van de menselijke foetus werd niet gedetecteerd, maar het gebeurde wel op de foetus van dieren. Deze groep bevat synthetische vitaminen, laxeermiddelen, antispasmodica (no-spa, papaverine, etc.). C - Risico kan niet worden uitgesloten. Voor de foetus van dieren - bewezen. Het medicijn kan worden voorgeschreven als het verwachte voordeel van het gebruik van een hoger risico van het gebruik ervan. Categorie C omvat: magnesiumsulfaat.

Helaas moest ik deze trieste gebeurtenis doormaken. Voordien heb ik lang gezocht naar informatie op internet, maar ik kon niets vinden over hoe dit proces precies aan de gang was. Ze schrijven veel over de indicaties voor kunstmatige bevalling en de gevolgen daarvan, maar dat fl.

We hebben twee prachtige dochters, de zwangerschappen waren geweldig, ik had niet eens het idee dat ik zwanger was, dus ik was goed in die toestand. Een derde zwangerschap kwam, in de lange wachttijd voor mijn zoon, voor de liefde van mijn man, ik droomde ervan om hem een ​​zoon te geven toen ze hoorden dat zijn zoon Echtgenoot en ik zaten in de zevende hemel! Ik zag de eerste zwangerschappen van mijn favoriete arts en had vertrouwen in het welzijn van zwangerschappen, zoals het was. Dus alles ging goed, we besloten dat je in een derde zwangerschap op het LCD-scherm te zien bent en soms gecontroleerd op een echografie in een betaalde kliniek, lcd in de buurt van het huis, vooral kinderen.

Ik zal je vertellen over mijn tweede geboorte. Ten eerste een kleine voorgeschiedenis. De eerste keer dat ik in 2002 in het 8e ziekenhuis in Vykhino beviel, was een kennis. De zwangerschap was ernstig, met dreigementen van beëindiging, bloeding, constante toon (respectievelijk bij ginipral) en vreselijk oedeem. Ik kwam naar het kraamkliniek voor een onderzoek op de 39e week, ik onmiddellijk - je hebt zo'n oedeem, je hebt een druk van 140 tot 90, het kind lijdt, enz. etc., is het noodzakelijk om te bevallen. Als gevolg hiervan, de punctie van de blaas, volledig gestimuleerde contracties met oxytocine, analgesie met pymedol, vroege eliminatie, knijpen van de mijne.

Het is een maand geleden dat mijn langverwachte zwangerschap is geëindigd. Ik hoop dat dit bericht iemand zal helpen, want Ik kon niet genoeg informatie vinden. Als u vragen hebt, schrijft u dit in een persoonlijk bericht

Alexander Koldovskiy, fotograaf, echtgenoot, vader van twee kinderen: er zijn twee eeuwige thema's voor een man - geboorte en dood. Het begin van het leven en zijn einde. Dit zijn de onderwerpen die altijd relevant zijn geweest en altijd zullen blijven. Maar in de moderne samenleving is het thema van de dood meer gecultiveerd. Hoewel je de tv niet inschakelt - "er is een overstroming, zoveel zijn er gestorven", "er is een terroristische aanslag gepleegd, er zijn er zoveel gestorven", "iemand heeft iemand gedood, iemand verpletterd". Nou, en zo verder. Ze zeggen veel over de dood. En over de geboorte? Over dit onderwerp is helaas een onuitgesproken taboe opgelegd - het is erg pijnlijk. You.

Er zijn momenten die een glimlach veroorzaken. )) u zult ze zeker opmerken. Maar over het algemeen een zeer mannelijke blik op een zeer vrouwelijke bevalling en niet alleen Alexander Koldovskiy, fotograaf, echtgenoot, vader van twee kinderen: er zijn twee eeuwige thema's voor een man - geboorte en dood. Het begin van het leven en zijn einde. Dit zijn de onderwerpen die altijd relevant zijn geweest en altijd zullen blijven. Maar in de moderne samenleving is het thema van de dood meer gecultiveerd. Hoewel je de tv niet inschakelt - "er is een overstroming, zoveel zijn er gestorven", "er is een terroristische aanslag gepleegd, er zijn er zoveel gestorven", "iemand heeft iemand gedood, iemand verpletterd". Goed en.

De eerste en tot nu toe de enige zwangerschap. Onderbreking van medische indicaties op 20 nelele (maar toen bleek dat ik 18 was) wil ik delen. Weinig op het internet hierover en hoe het allemaal gebeurt. En zo het jaar 2016. Bruiloft. We willen kinderen. In december, geprobeerd) 5 januari pak ik in.

Op zoek naar wat informatie kwam ik 2 interessante artikelen tegen. Ik kan hun wetenschappelijke en waarheidsgetrouw niet garanderen, maar als informatie voor reflectie wil ik ze aanpassen. Hier genomen http://boguslava.ru/viewtopic.php?id=576 "Het artikel is geschreven door een moeder-arts, we bellen niemand voor iets, je hoeft alleen maar te lezen en na te denken over de manier waarop medicijnen die aan ons worden voorgeschreven, een kind kunnen beïnvloeden. de zogenaamde kritieke periodes van embryogenese, wanneer de impact van nadelige factoren (infecties, medicijnen) het gevaarlijkst is: - In de eerste weken veroorzaken schadelijke stoffen de dood van het embryo of niet.

Ik zou de procedure willen delen waarmee ik voorbestemd was om door te gaan - kunstmatige arbeid in 20 weken. Bij mijn eerste gewenste zwangerschap werd het kind gediagnosticeerd met het syndroom van Down - in eerste instantie was er een slechte eerste screening in week 13 (waarschijnlijkheid meer dan 1:50 met een ideale echografie), ze boden een chorionbiopsie aan, maar mijn man en ik besloten het niet te riskeren, die onze zwangerschap leidde, gebruikmaakte van een niet-invasieve methode om genetische defecten van de foetus te bepalen - ik heb bloed van een ader gedoneerd, dat naar de laboratoria in de VS of Hong Kong is gestuurd.

Het verhaal van de geboorte in de NGPC Vanwege de sterke drukstoten van 8 februari tot 22 februari was ik weer met ziekteverlof. 22 werkte een dag, en voor de echo voor 21 weken en de therapeut, echografie van het hart. 24.02. Ik ging naar de therapeut in het perinatale centrum (4 kraamklinieken - voor degenen die uit Novosibirsk komen) en daar, maar na 3 uur had ik een rij in de echo. Uzi werd gedaan door een jonge dokter Romanovsky DM zei die jongen meteen en toen. veranderd in het gezicht. en c.

Beëindiging van de zwangerschap in de vroege stadia

Hallo lieve lezers!

Het artikel bespreekt de beëindiging van de zwangerschap in de vroege stadia. We beschrijven hoe de abortus optreedt in huis en in de ziekenhuisomgeving, wat zijn de consequenties van deze procedure. U vindt beoordelingen van vrouwen die pillen voor abortus gebruikten, evenals de kosten van medicijnen.

Vroege abortusmethoden

Niet altijd brengen 2 strips op de test geluk voor het meisje. Daarom zijn veel vrouwen op zoek naar verschillende manieren om de zwangerschap in een vroeg stadium te beëindigen. Dit kan te wijten zijn aan de terughoudendheid om moeder te worden of het gevaar van zwangerschap voor de gezondheid van vrouwen. Elke vrouw die heeft besloten een zwangerschap te beëindigen, heeft hiervoor een goede reden.

In de vroege stadia zijn er verschillende methoden van abortus:

Medische methode omvat het nemen van medicijnen die de uitzetting van de foetus veroorzaken. Deze techniek wordt tot 6 weken toegepast en strikt onder toezicht van een arts.

De chirurgische methode bestaat uit vacuüm aspiratie of curettage. Vacuümabortie wordt gedurende maximaal 5 weken onder algemene anesthesie uitgevoerd. Met behulp van speciale apparatuur in de vorm van een vacuümpomp wordt de baarmoeder afgezogen.

Als de zwangerschapsduur minimaal is, kan een mini-abortus worden gegeven in de prenatale kliniek met behulp van lokale anesthetische injecties. Zeer zelden treedt na het opzuigen van het vacuüm bloeding op en duurt de bloeding maximaal een week.

De meest populaire methode om een ​​zwangerschap tot 3 maanden te beëindigen is schaven. Vanwege de pijn wordt de operatie uitgevoerd onder algemene anesthesie. De procedure is een kunstmatige uitzetting van de baarmoederhals gevolgd door curettage van de orgaanholte met behulp van een curette.

De boottijd is ongeveer 20 minuten. Daarna staat de patiënt twee tot vier uur onder toezicht van een specialist. Deze procedure is het meest traumatisch. Van de mogelijke consequenties erna:

  • bloeden;
  • schade aan de baarmoederhals;
  • het uiterlijk van endometritis;
  • onvruchtbaarheid;
  • de ontwikkeling van ontstekingsprocessen;
  • endometriumletsel;
  • het verschijnen van een uitgebreide wond in het gebied van de interne baarmoederholte.

Hieronder beschrijven we in detail wat pillen kunnen helpen bij het wegwerken van ongewenste zwangerschap.

Vroegtijdige zwangerschapsafbreking met pillen

De eliminatie van zwangerschap met behulp van pillen verwijst naar een medische techniek. Kan deze methode veilig worden genoemd voor de gezondheid van vrouwen? Ja, als de procedure plaatsvindt onder toezicht van een specialist. Maar zelfmedicatie kan onherstelbare schade aanrichten aan uw gezondheid, variërend van ernstige bloedingen en eindigend met onvruchtbaarheid of overlijden.

Ook de mogelijke gevolgen van medische abortus zijn onder meer:

  • geen afwijzing van het embryo - in een dergelijk geval is het onmogelijk om de zwangerschap te redden, curettage wordt gebruikt om de foetus te elimineren;
  • ernstige bloeding, waardoor een operatie noodzakelijk is;
  • ondraaglijke pijn, afname of toename van de bloeddruk, misselijkheid, verslechtering van de gezondheid.

Het enige voordeel van deze methode voor het elimineren van ongewenste zwangerschap is de afwezigheid van chirurgische interventie. Als gevolg hiervan is trauma aan de baarmoeder en de baarmoederhals, evenals waarschijnlijke infectie, onmogelijk.

Als u wilt dat een abortus optreedt met minimale negatieve gevolgen, let dan op de geneesmiddelen, die we hieronder zullen bespreken.

Ginepriston

Het is een steroïde en anti-progestageen medicijn dat het meest effectief wordt toegepast na 3 weken zwangerschap, aangezien het resultaat op dit moment maximaal is. De werking van de pil is gericht op het voorkomen van het functioneren van progesteronreceptoren en ontregeling in het geval van bevestiging van een bevruchte eicel. Na het innemen van de pil in de baarmoederhals begint het slijm te verzamelen, wat een ongunstige omgeving vormt voor de voortzetting van de zwangerschap.

De kosten van medicatie variëren van 350 tot 500 roebel.

Miropriston

Dit medicijn wordt maximaal 6 weken gebruikt. Het wordt samen met Miraut gebruikt. Miropriston neutraliseert progesteron, dat de onthechting van de eicel veroorzaakt. Mirolyut stimuleert de samentrekking van de baarmoeder, waardoor de foetus de baarmoeder verlaat.

Het medicijn heeft contra-indicaties, die moeten worden gelezen.

De kosten van het medicijn zijn vanaf 1900 roebel.

mifepriston

Zoals met andere geneesmiddelen, is het effect van Mifepristone gericht op het blokkeren van de productie van progesteron. Tabletten bevatten geen hormonen.

Het is het beste om het medicijn voor een periode van 4-6 weken in te nemen. Om medische redenen kan het medicijn tot 22 weken worden gebruikt, inclusief, met behulp van aanvullende methoden om de samentrekking van de baarmoeder te activeren.

In sommige gevallen wordt na inname van het geneesmiddel een onvolledige abortus waargenomen. Daarom is na medische abortus controle met echografie noodzakelijk.

Kosten - vanaf 5000 roebel.

eskapel

Het werkzame bestanddeel van het medicijn is levonorgestrel. Het effect van het medicijn hangt af van het moment van opname. Om deze reden onderscheiden gynaecologen twee soorten van zijn werk:

  • Gebruik in de eerste fase van de menstruatiecyclus, waardoor u de ovulatie kunt uitstellen. In dit geval neemt de mogelijkheid van een ongeplande zwangerschap af van 1 tot 3 procent.
  • Toepassing in de tweede fase van de menstruatiecyclus, veroorzaakt door onbeschermde geslachtsgemeenschap. In dit geval blokkeert levonorgestrel de productie van oestrogeen, waardoor het vermogen van het baarmoederslijmvlies in de baarmoederholte om een ​​bevruchte eicel te accepteren afneemt. Een mogelijk gevolg van het nemen van het geneesmiddel op dit moment is het vroege begin van de menstruatie.

Volgens studies kon ongeveer 2 procent van de vrouwen na inname van Escapel zwanger worden. En dit maakt dit medicijn een zeer effectief middel voor bescherming tegen ongewenste conceptie.

De prijs van het medicijn varieert van 350 tot 600 roebel.

Postinor

Postinor is een medicijn dat wordt gebruikt voor noodanticonceptie. Het effect van het gebruik komt alleen als de pil werd genomen binnen drie dagen na onbeschermde seks. In dit geval raden gynaecologen niet aan dit medicijn alleen te gebruiken.

Het product bevat levonergestrol, maïs en aardappelzetmelen, magnesiumstearaat.

Deskundigen adviseren om Postinor vaak te gebruiken, omdat het ernstige schade aan het vrouwelijke hormonale systeem veroorzaakt.

De kosten van het medicijn variëren van 300 tot 500 roebel.

Andere pillen

In sommige gevallen, om ongewenste zwangerschap te elimineren, gebruikt u deze medicijnen:

  • Mifeprex - gebruikt voor apotheker tot 42 dagen vertraging. De tool is zeer effectief en veroorzaakt praktisch geen schade aan de gezondheid van vrouwen.
  • Pencrofton - het medicijn bevat mifepriston. Het wordt aanbevolen als een noodsituatie remedie voor de beëindiging van de zwangerschap bij kinderloze vrouwen. Na inname van de medicatie worden gynaecologische complicaties of onvruchtbaarheid zelden waargenomen.
  • Mifegin is een geneesmiddel dat in Frankrijk wordt geproduceerd en dat tot 6 weken kan worden gebruikt. Zeer effectief.
  • Mytholian - na de receptie vindt afstoting van weefsels van de baarmoederholte samen met het embryo plaats.

Injecties voor zwangerschapsafbreking in de vroege stadia

Als u geen chirurgische of medische abortusprocedure wilt ondergaan, kunt u proberen het embryo te verwijderen met behulp van injecties. Voor de procedure van abortus geldt een injectie van calciumchloride. Onder invloed hiervan vindt foetale dood plaats, gevolgd door een miskraam.

Als er binnen 2 dagen na de injectie geen tekenen van abortus zijn, dan schrijft de specialist tests en echografie voor. Op basis hiervan beslist de arts over curettage, anders treedt er waarschijnlijk een sterk ontstekingsproces op dat leidt tot sepsis of de dood.

Sommige vrouwen denken dat het mogelijk is om ongewenste zwangerschappen kwijt te raken met behulp van een gemengde injectie van ascorbinezuur en No-shpy. De effectiviteit van deze methode is slechts 10 procent.

De veiligste injectie onder alle geneesmiddelen is het gebruik van oxytocine. Het veroorzaakt kramp, wat tot een miskraam leidt. Tegelijkertijd wordt oxytocine in de vroege stadia van de zwangerschap alleen in noodgevallen gebruikt als er contra-indicaties zijn voor chirurgische abortus.

Beëindiging van de zwangerschap in de vroege stadia van het huis

Traditionele geneeskunde biedt een grote hoeveelheid fondsen om zwangerschap thuis te elimineren. Vergeet niet dat je ze alleen kunt gebruiken na toestemming van de arts! Bovendien, na het gebruik van volksremedies is er een risico van verslechtering van de gezondheid, het verschijnen van intense bloeding of gedeeltelijke abortus.

Hieronder beschrijven we de populairste middelen van de traditionele geneeskunde voor de abortus van vroege zwangerschap. Maar onthoud dat elk middel om een ​​zwangerschap thuis af te breken gedurende een periode van 3-4 weken niet veilig voor je gezondheid kan zijn. Zelfs als u tot 3 weken zwanger bent of langer dan een maand, is het beter om hulp te zoeken bij een specialist.

jodium

Veel vrouwen hebben de neiging om hun zwangerschap te onderbreken met jodium en nemen een sterk risico, vooral als ze zuiver jodium gebruiken. Deze alcoholoplossing heeft immers een toxisch effect op het hele lichaam.

Na het innemen van zuiver jodium is een diepe verbranding van de inwendige organen waarschijnlijk, wat grote schade aan de schildklier en een krachtige verandering in hormonale niveaus veroorzaakt. En dit alles is mogelijk na het gebruik van slechts 3 g van het medicijn.

Maar tegelijkertijd is er een mening dat de samenstelling van jodium en melk ongewenste zwangerschap helpt voorkomen. Een dergelijk mengsel veroorzaakt niet zo'n toxisch effect als zuiver jodium, terwijl na toepassing de dood van het embryo in de meeste gevallen nog steeds optreedt. Dat is gewoon een dode foetus die in de baarmoeder blijft, omdat hij niet samentrekt. In de toekomst leidt dit tot de ontwikkeling van sepsis en intramurale behandeling.

Bovendien helpt de melk-jodium samenstelling niet altijd om van de foetus af te komen, en in het geval van een bevalling krijgt hij de meest ernstige pathologie.

Soms is het na het gebruik van jodium mogelijk om de bloeding te openen die geen medische officier aankan. En dit is beladen met de dood van een vrouw.

Heet bad

Deze methode om een ​​ongewenste zwangerschap te stoppen was behoorlijk populair tot medische en chirurgische abortussen verschenen. Hoewel tegenwoordig veel mensen het blijven beoefenen, maar minder nu, omdat daarna sommige vrouwen zich slechter voelen.

Waarom kiezen meisjes voor deze methode van abortus? Het antwoord is duidelijk - beschikbaarheid en gratis, zo niet om alleen mogelijke gezondheidsproblemen te overwegen. Deze techniek wordt alleen toegepast tot 3 weken zwangerschap, omdat na deze periode het embryo voldoende ontwikkeld is om een ​​miskraam te veroorzaken als gevolg van deze methode.

Het gebruik van een warm bad na 3 weken zwangerschap heeft een aantal negatieve gevolgen voor een vrouw. Daarom is het beter om het onmiddellijk na bevestiging van de zwangerschap uit te oefenen.

Het gebruik van een heet bad zorgt ervoor dat de bloedvaten in de baarmoeder en het kleine bekken uitzetten. Deze schepen oefenen druk uit op de schepen die zich in de buurt van de baarmoeder bevinden, waardoor ze barsten.

Het embryo dat in de baarmoeder aanwezig is, komt er samen met het bloed uit. Vaginale bloeding is het belangrijkste teken dat er een miskraam heeft plaatsgevonden.

Wat moet ik doen voor een miskraam? Het is voldoende om 3-4 uur in warm water te zijn, terwijl het belangrijk is dat de heupen in warm water zijn. Als de procedure in de badkamer plaatsvindt, moet u constant warm water toevoegen. Genoeg van één procedure voor zwangerschapsafbreking, sinds wanneer de ontdekking van ernstige bloedingen opnieuw mogelijk wordt gemaakt.

Kaarsen voor zwangerschapsafbreking in de vroege stadia

Soms gebruiken vrouwen vaginale of rectale zetpillen, die gecontraïndiceerd zijn tijdens de bevalling, om ongewenste zwangerschappen te voorkomen. Dergelijke fondsen veroorzaken samentrekking van de baarmoeder en, als een gevolg, miskraam.

Als u ze volgens de instructies toepast, kunt u baarmoederbloeding veroorzaken. Maar dit gebeurt niet altijd.

Kruiden voor zwangerschapsafbreking in de vroege stadia

Kruiden - een ander product dat zwangerschapsafbreking kan veroorzaken. Hieronder beschrijven we de belangrijkste kruiden die worden gebruikt voor miskramen.

Laurierblad

Laurierblad is een van de kruiden die niet worden aanbevolen voor aanstaande moeders vanwege het hoge risico op een miskraam. Laurier is een niet-aflatend product dat een zwangerschap kan beëindigen.

Bij gebruik van een aftreksel van laurierblaadjes in de vroege periode van de zwangerschap bestaat er een risico op bloeding. Samen met de bloedafscheidingen verlaat het vrouwelijke lichaam het embryo. Deze methode kan tot 8 weken zwangerschap worden gebruikt. De effectiviteit van deze methode hangt grotendeels af van de persoonlijke kenmerken van het organisme, maar het is mogelijk om zwangerschap met lavrushka te elimineren.

Hoe eerder het laurieraftreksel wordt ingenomen, hoe groter de kans op abortus. Om een ​​afkooksel te maken, giet je 100 g laurierblaadjes met een glas warm water. Hierna kook je de compositie een kwartier. Koel en pers door kaasdoek.

Gespannen bouillon drinken voor het slapen gaan. Wikkel laurierbladeren in gaas, zet een tampon op en breng het dan 's nachts in de vagina.

Na de ingreep moet een miskraam binnen 1-2 dagen optreden. Op dit moment kan er pijn in de onderbuik zijn, bloeden. Als er na 2 dagen geen wijzigingen zijn, was de methode nutteloos.

boerenwormkruid

Het gebruik van afkooksel van boerenwormbloemen lokt een actieve samentrekking van de baarmoeder uit gevolgd door uitzetting van de eicel. Maar vergeet niet dat een dergelijk product zeer giftig is, het kan vergiftiging, leverfalen, convulsies en braken veroorzaken. Bovendien, met een sterke bloeding uit de baarmoeder, is de kans op overlijden groot.

marjolein

Het gebruik van oregano beïnvloedt de productie van oestrogenen, die de zwangerschap ondersteunen en behouden. Het gebruik van dit kruid verstoort de normale vrouwelijke hormonen, hierdoor faalt de zwangerschapscursus en stopt de embryogroei. In de toekomst leidt dit tot een miskraam.

beoordelingen

Hieronder zijn de beoordelingen van vrouwen over medische zwangerschapsafbreking en het gebruik van folkremedies.

Toen ik hoorde dat ik zwanger was, zat ik een tijdje in de verdoving. Ik heb al drie kinderen en mijn man en ik hadden niet de bedoeling om in de familie bij te komen. Ik ging naar een afspraak met een gynaecoloog, koos voor een medische abortus. De dokter schreef me Mifepriston voor, er waren geen bijwerkingen na.

Ik wil tegen alle vrouwen zeggen die folk remedies beoefenen om zwangerschap te elimineren. Meisjes, pas op! Het is beter om een ​​pil te nemen of abortus te doen, maar drink geen laurier en ga niet in een warm bad zitten! Ik had een uteriene bloeding na deze medicijnen, ik heb het nauwelijks overleefd!

Je gezondheid ligt in jouw handen! Do not self-medicate. Als er zwangerschap optreedt, denk er dan twee keer over na, misschien wil je de baby verlaten. Indien niet, om een ​​zwangerschap te beëindigen, zoek dan hulp bij een gekwalificeerde professional.

vergeet niet om je te abonneren op de nieuwssite!

Aanvullende Artikelen Over Schildklier

De hypofyse (hypofyse) is de endocriene klier, een van de belangrijkste in het menselijk lichaam. De hypofyse bevindt zich op het onderste oppervlak van de hersenen.

17-OH-progesteron (17-hydroxyprogesteron, 17-OPG, 17-oh-progesteron) is een voorloper van hormonen; een soort van "halffabrikaat" waaruit verschillende hormonen (cortisol, estradiol, testosteron) worden gevormd in het complexe proces van metabole transformaties.

De schildklier speelt een cruciale rol in het menselijk lichaam. Het scheidt hormonen af ​​in de lymfe en het bloed die alle metabole processen reguleren.